Despre mine

Bună ziua,
si bun venit pe blogul meu.

Ce aş putea să vă spun despre mine? Sunt un om care iubeşte foarte mult fotografia chiar de la o vârsta foarte fragedă.  Fotografia de nuntă  insă am descoperit-o acum 6 ani şi am încercat cât am putut de mult să o perfecţionez. Pot fi la dispoziţia dumneavoastră la orice tip de eveniment, indiferent că e vorba de fotografie de nuntă , fotografie de botez , cumătrii , aniversări , cununii civile, şedinţe foto de nuntă, şedinţe foto trash the dress, de logodnă , maternitate sau copii.

Am avut şi am norocul să colaborez cu unul din cei mai buni fotografi  din ţară şi care de asemenea mi-a fost ,imi este şi mentor şi exemplu.

O fotografie de nuntă pentru mine reprezintă mai mult decât o simplă imagine, în ea se oglindeşte trăirile si emoţiile mirilor din cea mai importantă zi din viaţa lor şi care va dăinui in timp. Albumul de nunta, de asemenea este poate singura amintire pe care mirii o vor avea peste ani si ani şi pe care il vor arăta copiilor lor şi de aceea consider că fiecare cuplu merită să aibă o astfel de amintire.

De asemenea, in mine veţi găsi un fotograf profesionist  care este deschis oricăi idei şi propuneri. Indiferent de locaţia evenimentului, eu sunt dispus să mă deplasez oriunde în ţara chiar şi în străinătate.

O parte din portofoliul meu îl puteţi vedea şi pe website-ul personal : www.silviumonor.ro. Dacă vă încântă ceea ce aţi văzut sunteţi bineveniţi să mă contactaţi…

Fotografia a fost pentru mine la inceput ca o joaca, insa cu timpul a avut o alta conotatie: a devenit o pasiune, un prilej de a oferi celor din jurul meu momente memorabile surprinse in cele mai fericite clipe ale vietii. O alta pasiune din viata mea: geografia si implicit, excursiile si expeditiile montane au avut si ele un rol foarte important de-a lungul anilor si au contribuit enorm in dezvoltarea mea ca fotograf. Pentru mine fotografia reprezinta imaginea unei fractiuni de secunda, din viata unei persoane, care va dainui peste ani.

In a creea fotografii nu existe limite, totul este posibil, se depasesc pana si barierele imaginarului.

Un fotograf desavarsit va fi mereu capabil sa surprinda povestea de dincolo de cuvinte ajungand sa exploreze sentimentele pe care taina nuntii le ofera celor ce isi unesc destinele.Fotografia de nunta este oglinda in care fericirea mirilor isi agata cununa de iubire in par spre a fi de neuitat. Un fotograf de nunta are maiestria de a surprinde cele mai frumoase momente din ziua nuntii si de a le aduna intr-un buchet de amintiri nemuritoare spre dovada unei iubiri eterne.
Pentru realizarea unei fotografii de nunta reusita este nevoie de multa spontaneitate, imaginatie si pregatire pentru a face fata unor situatii neasteptate.

Va multumesc pentru timpul acordat si astept sa ma contactati.

Trimite un mesaj acum

11 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This