Raul & Catalina – wedding day

Raul & Catalina – wedding day

O nuntă frumoasă, în Gura Humorului unde lumea s-a distrat la maxim. Mai jos vă prezint o selecție de fotografii. Vă doresc din suflet multă înțelegere, fericire și sănătate maximă.  
Cosmin & Daniela – wedding day

Cosmin & Daniela – wedding day

Anul trecut a fost dificil atat pentru mirii care și-au organizat nunta dar și pentru noi, cei care prestăm servicii in acest domeniu. Nunta acestor doi oameni minunați pe care o voi prezenta într-o selecție de fotografii mai jos a fost organizată în două etape(dacă...
Patricia – majorat

Patricia – majorat

La Multi Ani Patricia, verisorii tai de la Suceava, Iuli si Sara, matusa Cristina si unchesu’ Silviu iti doresc multa sanatate , fericire, impliniri si sa ai parte de tot ce e mai bun! Te pupam si te imbratisam cu drag!!!
Simon Mateo – botez

Simon Mateo – botez

V-am pregătit mai jos o selecție de fotografii de la botezul frumușelului Simon. Îți doresc să fi sănătos, fericit și să ai parte de tot binele din lume alături de surioară și părinți.
Dani & Isabela – photo session in the mountain

Dani & Isabela – photo session in the mountain

Acum aproximativ o lună am făcut o excursie cu dragii noștrii vecini, Isabela și Dani în munții Călimani, la Rezervația 12 Apostoli. Profitând de vreme, în afară de plimbarea propriu-zisă împreună cu copiii, Cris, cumnatul Marius, cumnata Mihaela și soacra mea, au...

Pin It on Pinterest