Fotografii după nuntă cu Vali şi Adriana

Vali şi cu Adriana au avut nunta într-o locaţie de vis din Italia, în orăşelul Como, la graniţa de nord a ţării cu Elveţia. Şedinţa foto de după nuntă am făcut-o pe marginea lacului Como şi în oraşul Lecco, situat mai la S. Am avut emoţii pentru că prognoza s-a anunţat descurajatoare, însă am avut noroc de o vreme frumoasă pentru fotografii. La această şedinţa foto m-a ajutat şi logodnica mea, Cristina Lăcătuş căruia îi mulţumesc din toata inima. Fotografiile de nuntă le puteţi vedea pe site-ul personal : https://www.silviumonor.ro/pages/romana/portofoliu/nunti/adriana-si-vali.php

Vali şi Adriana sunt nişte oameni deosebiţi, le mulţumim din suflet pentru felul în care ne-au primit şi cu care am râs şi ne-am simţit foarte bine în timpul şedinţei foto de după nuntă şi cu care sperăm să rămânem prieteni apropiaţi multă vreme de acum înainte.

Acum vă invit cu mare plăcere să vedeţi câteva imagini de pe parcursul acestei şedinţe foto de după nuntă şi vă aştept cu mare plăcere să vizionaţi şi următoarele postări.

Foto Nunta in Italia (1) Foto Nunta in Italia (2) Foto Nunta in Italia (3) Foto Nunta in Italia (4) Foto Nunta in Italia (5) Foto Nunta in Italia (6) Foto Nunta in Italia (7) Foto Nunta in Italia (8) Foto Nunta in Italia (9) Foto Nunta in Italia (10) Foto Nunta in Italia (11) Foto Nunta in Italia (12) Foto Nunta in Italia (13) Foto Nunta in Italia (14) Foto Nunta in Italia (15) Foto Nunta in Italia (16) Foto Nunta in Italia (17) Foto Nunta in Italia (18) Foto Nunta in Italia (19) Foto Nunta in Italia (20) Foto Nunta in Italia (21) Foto Nunta in Italia (22) Foto Nunta in Italia (23) Foto Nunta in Italia (24) Foto Nunta in Italia (25) Foto Nunta in Italia (26) Foto Nunta in Italia (27) Foto Nunta in Italia (28) Foto Nunta in Italia (29) Foto Nunta in Italia (30) Foto Nunta in Italia (31) Foto Nunta in Italia (32) Foto Nunta in Italia (33) Foto Nunta in Italia (34)Foto Nunta in Italia (36)

Pin It on Pinterest